At tage sin hudpleje til et helt nyt niveau

Sponsoreret indlæg

Hi beauties
Jeg har simpelthen været så umådelig heldig, at få tilsendt de lækreste hudplejeprodukter! 😍

I kender måske allerede mærket FOREO. Jeg havde i hvert fald selv hørt om det - og jeg havde hørt utrolig godt om det, indtil jeg fik fornøjelsen af selv at prøve det! Jeg kan godt sige jer, at jeg blev ellevild da Polhem PR skrev til mig, og spurgte om jeg ville teste nogle af deres produkter.

De produkter jeg har fået er Luna 3 facial cleansing brush, Iris eye massager samt micro foam cleanser og serum, som I kan se på billedet nedenfor:

Jeg vil starte med at præsentere jer for Luna 3 Cleansing Brush

Jeg har tidligere prøvet facial cleansing brushes fra andre mærker, men jeg må altså erkende at den her er noget helt særligt. Den måde, som den arbejder - og masserer huden på - kan ikke måle sig med noget andet. Den er effektiv uden at være hård for huden, og afsindig behagelig at anvende!

Produktet er elektrisk og fremstillet af silikone. Med FOREO app’en kan du vælge i mellem en lang række programmer, af forskellige intensiteter, til forskellige områder i ansigtet. På kun 1 minut kan din hud blive renset i dybden blot ved at du forsigtigt fører den rundt i ansigtet.

Jeg håber sådan at I gennem billedet kan fornemme hvor fantastisk den er!

Sammen med Luna 3 anvendte jeg den lækre rensemousse, som jeg jo også var så heldig at få med til! Den er dejlig cremet, skummer op, og efterlader huden silkeblød! Den indeholder desuden hydrerende aminosyrer og E-vitamin, som er rig på antioxidanter, hvilket hjælper huden til at bevare fugtigheden. Derudover er den mild og skånsom, men stadig effektiv, og kan derfor bruges til alle hudtyper.

Jeg foretrækker altid at rense min hud med en mousse. Det har jeg gjort i flere år nu, og jeg føler at det er den type renseprodukt, som jeg får mest ud af - både i forhold til selve rensen, men i høj grad også til oplevelsen, da en mousse er utrolig lækker på huden.

Næst vil jeg præsentere jer for vidunderproduktet Iris eye massager

Okay - det her produkt kan jeg aldrig leve uden igen. Wauw hvor er det fantastisk! Jeg har desværre tendens til mørke rander og poser under øjenene. Men det problem hjælper Iris uden tvivl på! Den sætter nemlig gang i blodcirkulationen under øjnene, og hjælper dermed til et lysere og friskere look. Jeg kan se så stor forskel, på de dage jeg får den brugt, og på de dage hvor jeg ikke når det om morgenen. Den kan både anvendes alene (det gør jeg som regel, da jeg anvender den om morgenen, og kun bruger øjencreme om aftenen) og sammen med din øjencreme. Anvender du den med din øjencreme, så vil den hjælpe cremen med at trænge dybere ind i huden. Derudover forebygger og reducerer den også rynker.

Sidst men bestemt ikke mindst er der den utrolig lækre serum. Og hvorfor er det lige at det er så vigtigt med serum? Jo, nu skal I bare høre!

Der findes mange slags forskellige sera. Nogle strammer op, andre giver fugt, nogle er ideelle mod uren hud - men ens for dem alle sammen er, at de hjælper dine cremer med at trænge dybere ned i de inderste hudlag, og på den måde optimerer en serum altså virkningen af din creme. ALTID serum under creme, lyder det hvis man møder mig bag kassen i Matas! Det er så afsindig vigtigt et led i hudplejerutinen.

Der er ingen undtagelse - denne serum fra FOREO er super lækker. Rigtig dejlig konsistens, et kæmpe fugt boost og ikke mindst indeholder den en lang række plejende ingredienser. Der er ingen skønhedsprodukter, som virker med det samme, men nogle produkter kan give følelsen af at de virker med det samme - og det gør den her! Jeg kan godt lide den slags produkter, for det fremmer i mine øjne troværdigheden, at man føler det virker med det samme - også selvom man godt ved, at det selvfølgelig ikke gør. Men kender I ikke det der med, at I har brugt det samme produkt i 6-8 måneder, og du kan bare ingen forskel se eller mærke? Jeg plejer altid at anbefale at man “tester” i 3 måneders tid, men man skal naturligvis være obs på, at nogle produkter kræver en længere brug før der er synlige resultater.

Jeg har nu været rundt om alle de fire skønne produkter fra FOREO. Hvis ikke det er tydeligt nok, så understreger jeg gerne og kraftigt, at de uden tvivl har min varmeste anbefaling! Jeg er kæmpe fan. Tusind tusind tak til Polhem PR for at berige min hudplejerutine med så fantastiske produkter!

Se og læs meget mere om disse, eller andre, produkter fra FOREO på brandets egen hjemmeside: www.foreo.com

Synes godt om

Kommentarer

Sarah
,
Elsker dine anbefalinger 😍 håber Du begynder at lave flere indlæg igen! 😊
Emilie
,
Ej nogle lækre produkter 😍