FASHION, SPONSORED

LÆKKERT HØR TØJ

SPONSORERET INDLÆG
I samarbejde med gai+lisva
Læs også indlægget: "NÅR JEG LAVER SPONSOREREDE INDLÆG..."

Hi beauties! 😘
I dette indlæg vil jeg vise jer noget rigtig lækkert tøj, nemlig hør tøj. Tøj lavet af hør er fremstillet af et rigtig lækkert og blødt materiale, som føles virkelig komfortabelt. Jeg har fundet nogle rigtig lækre toppe, t-shirts og bluser, som I bare se!

Her kan I se nogle af de t-shirts man kan få på gai+lisvas hjemmeside! Er de ikke lækre? Man kan næsten se og fornemme hvor bløde de er! Jeg er helt vild med disse fire - både fordi jeg elsker v-neck, men også fordi det er de perfekte basis farver til en god garderobe! Jeg er især vild med den beige farvede t-shirt ovenfor. De kan styles på mange forskellige måder hvor de både kan "dresses" op og ned. De er perfekte til hverdag, men kan også sagtens gå an til en fest, med et par fede jeans eller en flot nederdel og/eller en lækker blazer! Der er intet bedre end tøj som er gode til flere forskellige arrangementer og begivenheder!
Jeg har allerede et par t-shirts af hør i forvejen, og jeg eeeelsker at have dem på! Selv styler jeg dem som oftest med en blazer og et par jeans. Det er faktisk længe siden jeg sidst har haft sådan et outfit på, men det er helt sikkert et outfit som jeg vil hoppe i snart!

Hvad synes I om dem? 💋 se det lækre udvalg her.

Synes godt om