LÆKRE NYHEDER FRA HUNKEMÖLLER

Sponsoreret indlæg indeholdende reklame links

Hi beauties 💋
Jeg har endnu engang været så heldig at modtage nogle lækre items fra mit yndlings mærke Hunkemöller, og dem vil jeg selvfølgelig vise jer! 😍

Selvom vejret fortsat er super kedeligt, så nærmer vi os altså endelig foråret OG DET ER SÅ RART! 😄 for mit vedkommende byder dette forår b.la. på en ferie til Kreta sammen med min kæreste 💑

...og her var det så jeg kom i tanke om, at jeg faktisk manglede en bikini 👙 Heldigvis har Hunkemöller et stort udvalg af forskelligt badetøj! Så jeg fandt den helt perfekte bikini, som I kan se nedenfor!

Er den ikke bare floooot? 😍

Som I kan se har jeg valgt én overdel og to underdele. En "almindelig" og en brazilian. Jeg synes det er meget rart, at have to slags underdele at skifte med, som begge passer perfekt til overdelen.

Overdelen har de fineste snørredetaljer, som jeg personligt synes pynter rigtig meget, men de kan også tages af, hvis man ikke ønsker at de skal give tan lines.

Den kommer i fire smukke farver, selv har jeg valgt den navy blue, men jeg forelskede mig faktisk mest i den oliven grønne. Jeg kan fornemme at denne model er rigtig populær, da den allerede er udsolgt i mange størrelser, hvorfor jeg heller ikke nåede at få fat i den grønne 🍈

Den sidder også utrolig godt, og jeg er rigtig glad for at jeg endelig har fundet en bikini, som lever op til mine krav. Jeg har nemlig haft rigtig svært ved at finde den helt rigtige bikini, men den her er helt perfekt! 🙏

Overdel - HER. Almindelig underdel HER. Brazilian underdel HER.

Derudover har jeg også fået en anden rigtig fin BH. En smuk sag med blonder - dem kan jeg virkelig aldrig få for mange af! De er så flotte, super behagelige, og passer samtidig til alt. Jeg foretrækker altid en bh uden bøjle så den her bare helt perfekt!

Er den ikke bare smuk? Den kan købes lige HER.

Jeg håber I kunne lide indlægget og måske fandt lidt inspiration i det 💜

Jeg kan meget varmt anbefale jer at klikke ind på Hunkemöllers hjemmeside og se deres store udvalg af undertøj, nattøj, sportstøj, badetøj og meget mere!

Det kan dog hurtigt blive en dyr fornøjelse, da der er SÅ mange lækre ting at finde derinde - jeg kan i hvert fald ikke styre mig, når jeg først kommer igang med at shoppe hos dem. Heldigvis er priserne rimelige selvom kvaliteten er i top, og netop dette er grunden til at jeg altid kun handler hos Hunkemöller!

Tak fordi I læste med, vi ses snart igen! 😘
/A

Synes godt om

Kommentarer

Sille
,
virkelig flotte items 😍😍
Camilla
,
Hvor er de smukke ❤️