SPONSORED

LIFE UPDATE: NYE TING I VENTE...

SPONSORERET INDLÆG
I samarbejde med casadecor.dk
Læs også indlægget: "NÅR JEG LAVER SPONSOREREDE INDLÆG..."

Hi beauties 😘
Det er efterhånden længe siden at jeg har lavet et "life update..."-indlæg. Siden dette indlæg, hvor jeg skrev at jeg lige var blevet bachelor, tilbage i januar, er der sket en hel del! Som I kan se på billedet her er jeg meget glad - og det er der en helt særlig grund til!

First of all: JEG SKAL FLYTTE 😍 d. 1. juli overtager jeg en lille fin 1-værelses lejlighed på Nørrebro, og jeg glæder mig SÅ meget! I den forbindelse er jeg selvfølgelig gået i gang med at kigge på en masse interior! Selvom jeg ikke får voldsomt meget plads, så skal der alligevel indretning til, og netop fordi lejligheden er lille skal der tænkes praktisk! Som I måske ved fra tidligere indlæg så eeelsker jeg jo at sidde og kigge på den slags. Specielt fordi man virkelig kan få lov til at sidde og drømme!

Jeg har b.la. kigget lidt på casadecor.dk som har en masse fine ting! Jeg er b.la. helt vild med mærket Essenza, hvorfra jeg for nyligt har købt noget rigtig flot sengetøj, og nu også overvejer en morgenkåbe. Siden indeholder en masse blandet boligtilbehør, b.la. også ting til børn. Jeg faldt også over damsk dug som er virkelig fin - dog må sådan en nok vente til jeg får et endnu større hjem 😂 (nu er vi tilbage til det der med at drømme...)

Ud over det skal jeg også starte på min kandidatuddannelse til september, oooog udover det så er der også en tredje ting som gør mig rigtig glad i øjeblikket, meeen det vælger jeg at holde for mig selv lidt endnu. Generelt føler jeg bare at alting går min vej lige i øjeblikket, og det er den bedste følelse ❤
Jeg håber at livet også er rigtig godt ved jer! Husk at bump på vejen er grunden til at vi kender til lykke og glæde, når alting går godt! Og heller intet dårligt varer evigt!

Synes godt om