SPONSORED, LINGERI

LOVE FROM HUNKEMÖLLER

Dette indlæg er sponsoreret af Hunkemöller

Hi beauties! ✨

Det er endnu engang blevet tid til at vise jer nogle skønne produkter fra Hunkemöller! Jeg har nemlig igen været så heldig at få tilsendt nogle lækre items. Skal vi ikke bare se hvad det er med det samme? 😍

Hvis du har set mine tidligere indlæg, så ved du at jeg virkelig elsker fint og feminint lingeri - og gerne med en masse blondedetaljer! Denne gang er ingen undtagelse. Jeg har selvfølgelig valgt lækkerier i samme stil som jeg plejer!

Look at thiiiis!!! 😍

Er det ikke bare et mega flot sæt? Jeg er helt vildt med det! Så klassisk, og på en måde enkelt, men alligevel med de fineste detaljer som formår at gøre det så smukt og feminint. Sådan et sæt her går bare til alt!

Jeg tror efterhånden også at jeg har dette sæt i både hvidt, rødt, rosa - og nu også sort! Hvis jeg har en bluse som er let gennemsigtig, så elsker jeg at style den med disse bh'er! Jeg synes det er så fint at man lige kan fornemme de flotte blonder bag stoffet.

Hvilken farve undertøj kan I bedst lide?

Hvis du også må eje det smukke sæt kan du finde bh'en her og g-strengen her!

Udover dette smukke sæt så har jeg også været så heldig at få én anden ting. Det er intet mindre end min absolutte yndlings bh nogensinde! Den her bh den sidder bare så ualmindeligt behageligt! Jeg har allerede et par stykker af den i forvejen, men jeg kan virkelig ikke få nok af den, og måtte derfor ha' en mere!

Find min absolutte yndlings bh her ❤️

Jeg bliver altid så glad af nyt undertøj! Kender I det? 🥰

Pssst... Det er jo snart Black Friday! En helt fantastisk anledning til at shoppe OG spare penge! Husk at holde øje med de gode tilbud på Hunkemöllers hjemmeside!

Tak fordi I læste med!

/A 💋

Synes godt om

Kommentarer