SPONSORED, JEWELRY

MINE FAVORIT SMYKKER

SPONSORERET INDLÆG
I samarbejde med brodersenkobborg.dk
Læs også indlægget: "NÅR JEG LAVER SPONSOREREDE INDLÆG..."

Hi beauties!

I dag vil jeg vise jer mine absolutte yndlings smykker. Det er det fine marguerit sæt, Daisy, fra Georg Jensen, som I helt sikkert godt kender! 😍😍

Jeg elsker virkelig det her sæt - det er så fint og feminint og bare virkelig smukt. Dog bruger jeg det desværre ikke så ofte, men det er netop fordi jeg næsten synes “at det er synd” at bruge det til hverdag. Hvis der er noget som jeg er virkelig glad for, så kan jeg ikke lide at bruge det for meget - kender I det? 😂 jeg kan nemlig godt lide at have specielle items til specielle begivenheder, så hvis jeg skal noget særligt kan man næsten godt regne med at jeg har mit marguerit sæt på!

Køb Daisy smykker her

Jeg er især glad for armbåndet. Jeg er ellers ikke så god til armbånd normalt, men lige det her er en undtagelse! Det er behageligt at have på, og så synes jeg også bare at det er så afsindigt smukt. I modsætning til resten af sættet, så synes jeg heller ikke at der er så mange der har det her armbånd. Normalt er jeg ikke så glad for at have "det som alle andre også har", og sådan er det jo lidt med de andre items i dette tilfælde. Men jeg måtte altså bare eje hele dette sæt alligevel, og jeg har faktisk haft det lige siden min konfirmation. (Som i øvrigt lige har været 11 år siden - whaaat! Det er for sindssygt! 😳)
Har du selv et sæt smykker, som du kun bruger til særlige begivenheder, og hvad synes du om marguerit sættet her?

Synes godt om