SPONSORED, LIFESTYLE

WORKOUT W. HUNKEMÖLLER

Dette indlæg er sponsoreret af Hunkemöller

Hi beauties 🖤

Godt nytår! (kan man stadig sige det?) Anyway - jeg vil blot tjekke ind med årets første Hunkemöller indlæg 👏🏼😍

Og i den forbindelse vil jeg faktisk gerne skrive lidt omkring nytårsforsæt. Personligt er jeg typen som mener, at hvis du vil ændre noget, så skal du ændre det nu, og ikke vente på en bestemt dag eller dato! Når det så er sagt, så synes jeg at det kan være ganske fornuftigt at gøre sig nogle tanker om det kommende år, de mål man ønsker at opnå samt hvordan.

Jeg tror de mest klassiske og hyppigste nytårsforsætter er “jeg vil begynde at træne og spise sundere” - og præcis samme tanke har jeg haft. Jeg har ikke trænet i - jeg ved ikke hvor længe - og grundt travlhed med to eksamensopgaver samt arbejde, har jeg heller ikke været så god til at spise så sundt. Men det bliver der lavet om på nu! 😄💪🏼

Jeg har tidligere skrevet at mit yndlings sportstøj uden tvivl er det fra Hunkemöller! Så selvfølgelig har jeg denne gang sørget for at få fat i et rigtig lækkert sæt! Er det bare mig - eller bliver I også mere motiverede af at have noget lækkert træningstøj på? Nedenfor kan I i hvert fald se at jeg føler mig rigtig godt tilpas i mit nye lækre sæt, hehe.

Kan I lide det? 🥰 Find toppen her og find bukserne her

Jeg elsker virkelig Hunkemöllers træningstøj, ganske enkelt, fordi det er virkelig behageligt at have på! Jeg har oplevet med andre mærker, at tøjet sidder og irriterer, og der er ikke noget værre end den slags når man træner! Og her finder jeg altså træningstøjet fra Hunkemöller helt perfekt. Jeg har også en del sæt efterhånden. Hvis du selv er på udkig efter noget nyt, lækkert og behageligt træningstøj, som samtidig er til en rigtig god pris, så vil jeg helt klart anbefale dig at smutte forbi Hunkemöllers hjemmeside, hvor de har et stort udvalg! De har alt fra sports bh, træningstoppe, træningsbukser osv.!

Jeg håber I kunne finde noget inspiration i mit indlæg!

/Alice Isabella💋

Synes godt om

Kommentarer